Αγοράζουμε λαμπάδες από τους Γιατρούς του Κόσμου

Αγοράζουμε λαμπάδες από τους Γιατρούς του Κόσμου

Φέτος, οι Γιατροί του Κόσμου κυκλοφορούν μία νέα σειρά από χειροποίητες λαμπάδες για παιδιά και όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά, όλες με την υπογραφή των εθελοντών που τις δημιουργούν.

Με δωρεά 5€ οι λαμπάδες των Γιατρών του Κόσμου μπορούν να βοηθήσουν ώστε να σωθεί η ζωή ενός παιδιού. Τα χρήματα αυτά θα καλύψουν τις ιατρικές και φαρμακευτικές ανάγκες των παιδιών που περιθάλπουν οι εθελοντές στα Πολυιατρεία ανά την Ελλάδα.

Μπορείτε και εσείς να υποστηρίξετε το έργο των Γιατρών του Κόσμου με την αγορά χειροποίητων λαμπάδων για εσάς και τα παιδιά σας, τους φίλους ή τους συνεργάτες σας.

Επιλέξτε κι εσείς μία από τις λαμπάδες των Γιατρών του Κόσμου και χαρίστε ένα χαμόγελο ελπίδας στα παιδιά που μας έχουν περισσότερο ανάγκη.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα. Φωτοπούλου Παναγιώτα στο τηλ. 210 32 13 150 ή στείλτε email στο press@mdmgreece.gr

Το Περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου θα λειτουργεί από τις 23 Μαρτίου 2015 έως τις 9 Απριλίου 2015, από τις 09:00-18:00 απέναντι από την πλ. Κοραή, στη στάση μετρό Πανεπιστήμιο. Θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό για το κοινό σχετικά με τα προγράμματα και τις δράσεις των Γιατρών του Κόσμου καθώς επίσης θα μπορείτε να προμηθευτείτε, πασχαλινές κάρτες, λαμπάδες, κεριά, κούπες και στυλό των Γιατρών του Κόσμου.

Share This Post