Με θέμα τον «Ανθρωπισμό» η πρεμιέρα των Πανελλαδικών!

Με θέμα τον «Ανθρωπισμό» η πρεμιέρα των Πανελλαδικών!

Σε ένα δοκίμιο του Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου για τον Ανθρωπισμό κλήθηκαν να αναπτύξουν τη σκέψη τους στην Νεοελληνική Γλώσσα οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, την πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Σύμφωνα με επίσημες πηγές του Έθνος.gr
Η εκπομπή των θεμάτων έγινε κανονικά στις 9 το πρωί και διεξήχθη χωρίς απρόοπτα.
Οι αντίστοιχες των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) θα αρχίσουν την Πέμπτη 29 Μαΐου.
Οι πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 12 Ιουνίου με το μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.
Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα αρχίσουν στις 21 Ιουνίου, ενώ οι εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ θα πραγματοποιηθούν, από τις 23 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου.

Στα μέσα Ιουνίου, εξάλλου, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στα σχολεία τους όπου υπέβαλαν την αίτηση – δήλωση του Φεβρουαρίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας, τον οποίο θα χρησιμοποιήσουν κατά την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου.
Υπενθυμίζεται ότι από φέτος στις προαγωγικές εξετάσεις της Α” Λυκείου, το 50% των ερωτήσεων θα αντληθεί από την Τράπεζα Θεμάτων.
Η Τράπεζα Θεμάτων περιλαμβάνει περισσότερα από 9.000 θέματα διαβαθμισμένης δυσκολίας, τα οποία από χθες βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα exams-repo.citi.gr και είναι προσβάσιμα από όλους.

Share This Post