«Οι Ηλίθιοι» του Νιλ Σάϊμον από το ΚΕΘΕΑ Διάβαση

«Οι Ηλίθιοι» του Νιλ Σάϊμον από το ΚΕΘΕΑ Διάβαση

Το Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ είναι ένα θεραπευτικό πρόγραμμα που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεξάρτησης. Λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990 στο κέντρο της Αθήνας, απευθύνεται σε ενήλικους χρήστες ναρκωτικών ουσιών και στις οικογένειές τους και ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης του κοινού. Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν βασικό τρόπο έκφρασης της φιλοσοφίας της. Συνήθως γίνονται σε κεντρικά σημεία της πόλης και σε χώρους πολιτιστικών και κοινωνικών αναφορών με στόχο την ενημέρωση του κοινού και την αλληλεπίδραση με την ευρύτερη κοινότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, κάθε χρόνο δίδεται η προγραμματισμένη θεατρική παράσταση της ομάδας θεάτρου του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ. Μια θεατρική παράσταση που αποτελεί έργο των μελών της θεατρικής ομάδας του Κέντρου Οικογένειας, που τον τελευταίο χρόνο μέσα από τη συνεργασία, την ομαδικότητα και την επικοινωνία υποστηρίζουν την προσπάθεια απεξάρτησης του δικού τους ανθρώπου, από τον ρόλο του γονιού, του αδελφού και του συζύγου και δίνουν το δικό τους μήνυμα για έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Το θεατρικό τους έργο είναι «Oι Ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον. Μια κωμωδία που σατιρίζει τα κοινωνικά ήθη και τα πολιτικά συστήματα του 20ου αιώνα και το πώς η έλλειψη της γνώσης οδηγεί τους ανθρώπους στην εξαπάτηση, την υποταγή, τον φόβο και εν τέλει στην ηλιθιότητα … η οποία είναι … κολλητική αν δεν προσέξεις …

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2015.

Χώρος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αμαλίειου
Λεωφόρος Κηφισίας 219 Τηλέφωνο: 210 8020938, 210 8024022

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015, ώρες: 21:00

Εισιτήρια
Είσοδος ελεύθερη.

Share This Post