Ο Αγιος Βαλεντίνος στη κουζίνα του School και του Ηigh School κάνει τα μαγικά του…για ένα δείπνο ερωτευμένων!

Ο Αγιος Βαλεντίνος στη κουζίνα του School και του Ηigh School κάνει τα μαγικά του…για ένα δείπνο ερωτευμένων!

publi school 118-page-001

Η δημιουργική ομάδα food gang βάζει την υπογραφή της σ’ ένα special Valentine’s menu στο πιο ερωτικό γαστρονομικό ταξίδι!

Το πρώτο ραντεβού ο έρωτας το δίνει στην Αθήνα (Πλ. Αγίας Ειρήνης 8) και εν συνεχεία περνάει… στην όμορφη Θεσσαλονίκη (Νίκης 9), όπου θα μας σερβίρει την πιο ρομαντική Pizza σε σχήμα καρδιάς για να τη μοιραστείτε με το άλλο σας μισό…Σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, με διάθεση άκρως εξομολογητική!

Για όσους τα ερωτεύτηκαν απ’ την πρώτη στιγμή κι έγιναν το στέκι τους, ο Ιταλός Βαλεντίνος βάζει το χεράκι του σ’ ένα πιάτο στο χρώμα του πάθους με κρέμα παντζαριού και φρέσκα μυρωδικά ή αλλιώς ριζότο Alla Rosa.

Για τους εραστές της σοκολάτας το δίλημμα είναι μεγάλο, ανάμεσα σ’ έναν πειρασμό και μια αμαρτία…

Το Soufflé σοκολάτας γάλακτος θα σας βάλει στον πειρασμό ανάβοντας τα αίματα και δροσίζοντάς σας με λαχταριστό παγωτό γαλλικής βανίλιας!

Η αμαρτωλή Dolce, απ’ την άλλη, σας υπόσχεται την απόλυτη απόλαυση καυτής σοκολάτας με φρέσκα ολόκληρα κομμάτια μπανάνας και τραγανό μπισκότο Oreo!!!

Κάνε σκονάκι και έλα στον χίπστερ ομφαλό της Αθήνας, που έχει γίνει στέκι όλης της πόλης (Πλ. Αγίας Ειρήνης 8, Αθήνα) ή, αν είσαι βόρειος, στην παραλιακή (Λεωφ. Νίκης 9, Θεσσ/νίκη)  με πιάτο… τον Θερμαϊκό.

Η συνέχεια δική σας…

Ο Βαλεντίνος σας

Share This Post