Χριστουγεννιάτικες βραδιές στο Metro Mall

Χριστουγεννιάτικες βραδιές στο Metro Mall

Οι γιορτές πλησιάζουν και η μαγεία των Χριστουγέννων συναντά τη διάθεση για shopping και διασκέδαση στην χριστουγεννιάτικη μουσική σκηνή των Christmas Live Stage του Athens Metro Mall!

Η Παρασκευή 28 Νοεμβρίου υποδέχεται τον Νικηφόρο με τους Otherview και τον Dee Jay Timo που παίρνουν τη σκυτάλη της ζωντανής διασκέδασης, στο Christmas Live Stage!

Στις 12 Δεκεμβρίου ο Διονύσης Σχοινάς και οι Master Tempo θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία στα ύψη με τις επιτυχίες τους ενώ η γιορτή κορυφώνεται στις 19 Δεκεμβρίου με τους Vegas να «ταρακουνούν» τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Athens Metro Mall με τους ξέφρενους ρυθμούς της μουσικής τους.

Τα Christmas Live Stages @ Athens Metro Mall ξεκινούν στις 20.00 και έχουν ελεύθερη είσοδο, αλλά η μουσική Χριστουγεννιάτικη γιορτή σας περιμένει από τις 5 το απόγευμα όπου οι αγαπημένοι ραδιοφωνικοί σταθμοί 92,3 Λάμψη fm (14/11 – 28/11 – 12/12) και 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm (19/12) θα μεταδίδουν ζωντανά το πρόγραμμά τους μέσα από τις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου, σε άμεση επαφή με το κοινό.

Share This Post