16η Foodex στο Σύνταγμα

16η Foodex στο Σύνταγμα

Από Πέμπτη 31 Μαρτίου έως και Σάββατο 2 Απριλίου 2016 πραγματοποιείται η 16η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex Retail στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό, στο Σύνταγμα. Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 15.000 επισκέπτες που θα μπορούν να γευτούν και να αγοράσουν τα προϊόντα που θα εκθέτουν.

foodex-1920×1080Ειδικότερα, η ΕΡΤ και η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης, συμμετέχουν σε δράση συλλογής τροφίμων με σκοπό τη διάθεσή τους στους πρόσφυγες.

Ολοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεισφέρουν σ΄αυτήν τη δράση κοινωνικού χαρακτήρα με προϊόντα της εταιρείας τους, προσφέροντας οποιαδήποτε ποσότητα τροφίμων, τα οποία θα συλλεγούν στους χώρους της έκθεσης και θα παραδοθούν στους αρμόδιους για τη διανομή τους.

Η προσφορά των προϊόντων πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια της έκθεσης (31 Μαρτίου – 1 & 2 Απριλίου 2016) στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Η παράδοση των προϊόντων προς τους φορείς που θα τα διανέμουν στους πρόσφυγες θα συνοδευτεί από ρεπορτάζ που θα προβληθεί από την ΕΡΤ.

Η έκθεση είναι η παλαιότερη και πιο αποτελεσματική που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο και παρουσιάζει Τρόφιμα και Ποτά από όλη την Ελλάδα στους πολυάριθμους επιβάτες του Μετρό.

Η Foodex Retail είναι η συνέχεια της γνωστής Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από έξι χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα) και δίνει την ευκαιρία τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και να γευτούν και να αγοράσουν τα απίστευτα προϊόντα τους.

Facebook Page: www.facebook.com/foodexvertical
Site της έκθεσης: foodex.verticom.gr
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210.924.5577 ή info@verticom.gr

Share This Post