20 χρόνια Μίλτος Πασχαλίδης

20 χρόνια Μίλτος Πασχαλίδης

Για μαθηματικός ξεκίνησε αλλά τελικά τον κέρδισε η μουσική για τα καλά και έτσι φέτος ο Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει αισίως 20 συνεχή χρόνια προσωπικής δισκογραφίας.

Ένα τέτοιο γεγονός δεν μπορεί παρά να γιορταστεί με τον πιο αυτονόητο μουσικό τρόπο: δύο συναυλίες με καλεσμένους φίλους και συνοδοιπόρους.

Στις 5 και 7 Ιουνίου, το θέατρο Βράχων θα μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο μπαλκόνι, για να χωρέσει φίλους εγκάρδιους κι αγαπημένους. Όσους συμπορεύτηκαν και τραγούδησαν μαζί κάποιες νότες και λόγια από τα τραγούδια αυτής της εικοσαετίας.

Αυτό που φέρνει μαζί της η πρώτη εικοσαετία είναι μια σειρά από σπουδαίες μπαλάντες- κάποιες πιο ηλεκτρισμένες- μερικά δυνατά λαικά που εξέφρασαν το μη προφανές και τίτλοι που αποτέλεσαν την μουσική υπόκρουση μιας μεθυσμένης πορείας: Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος, Κακές συνήθειες, Παραμύθι με Λυπημένο τέλος, Στα είπα όλα, Τα μπλουζ της άγριας νιότης, Ηράκλειο – Καλαμάτα, Απουσία, Σου τηλεφωνώ, Βυθισμένες άγκυρες.

Καλεσμένοι στη γιορτή ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας, η Γιώτα Νέγκα, ο Νότης Μαυρουδής και η Μιρέλα Πάχου.

Όσο ηχηρές οι παρουσίες άλλο τόσο και οι απουσίες των φίλων: Δημήτρης Μητροπάνος, Άλκης Αλκαίος, Μάνος Ξυδούς , Μάριος Τόκας. Θα είναι κι αυτοί παρόντες μέσα απ τα τραγούδια τους.

Αν η «μόνη μας πατρίδα είναι ο χρόνος» η Παρασκευή 5 Ιουνίου είναι η επιστροφή σ’ αυτή την πατρίδα και μια βόλτα στις πιο όμορφες γωνιές της, στα πιο συγκινητικά παράθυρα της.
«Τα χρόνια, από μόνα τους, ίσως και να μην έχουν σημασία. Σημασία έχει με ποιους τα μοιράζεσαι».
Μίλτος Πασχαλίδης

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Μιρέλα Πάχου – πιάνο, ακορντεόν, Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά, Δημήτρης Σινογιάννης – κιθάρες, Πάρις Περυσινάκης – λύρα, Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο, Ηλίας Δουμάνης – τύμπανα, Γιάννης Νικολετόπουλος – κρουστά

Ηχοληψία: Νίκος Λαγός, Πασχάλης Κολέντσης
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Παραγωγή: Stray Music

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων 2015″.

Θέατρο Βράχων
Οδός Ταταούλων, Βύρωνας, Τηλέφωνο: 2107609340, 2107609350

Παρασκευή 05 Ιουνίου 2015, ώρες: 21:00
Κυριακή 07 Ιουνίου 2015, ώρες: 21:00

Εισιτήρια
Εισιτήρια: 12€
Προπώληση: 10€
Προπώληση: viva.gr Ταμεία Θεάτρου Βράχων, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ianos, Reload, Media Markt.

Προπώληση εισιτηρίων για όλες τις εκδηλώσεις:
• Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωνα &, Δάφνη-Υμηττός
Ευαγγελικής Σχολής 26, 6ος ορ. / Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ. – 2.30 μ.μ.
• Δημαρχείο Δάφνης
Έλλης 16 & Κανάρη, Δάφνη 1ος ορ. / Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ. – 12.00
• Δημαρχείο Υμηττού
Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Υμηττός / Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 π.μ. – 12.00
• Ταμείο Θεάτρου Βράχων: Καθημερινά 6.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ.

Share This Post